yksityistilaisuudet & catering

Vanhan Kauppahallin historiallisessa miljöössä sijaitseva Story sopii erilaisiin iltatilaisuuksiin, joissa tavoitteena on tyylikäs mutta rento tunnelma. Mahtava tila on täynnä valoa, lämpöä ja aitoa hallitunnelmaa. Merenrannalla sijaitseva terassimme tarjoaa mahtavat näköalat merelle ja vastarannan maailmanpyörään. Storyssa yhdistyvät helsinkiläisyys ja eurooppalaisten kauppahallien tunnelma. Tilassa on mahdollista järjestää yksityistilaisuuksia Kauppahallin aukioloaikojen ulkopuolella. Iltaisin Kauppahallissa on täysin omanlaatuinen tunnelmansa. Hallin sydämessä sijaitseva keittiömme valmistaa tapahtumallesi maistuvat tarjoilut cocktailpaloista 6 ruokalajin illalliseen. Hallin raaka-aineet ja oma leipomo takaa ensiluokkaisen laadun. Käsityö heijastuu myös viini ja olutvalikoimassamme.

 

 

Anna meidän tehdä tapahtumastanne unohtumaton

 
story_-_juliatoivola_7_of_8.jpg

Vanha Kauppahalli

Vuokraamme ravintolaamme klo 19-02:00 välisenä aikana. Emme peri tilavuokraa mutta meillä on 2000€ myyntitakuu klo 19-00:00 ja 3000€ klo 19-02:00 välisenä aikana. Anniskelu jatkuu klo 01.30 asti. Istumapaikkoja Storyssa on 6o:lle hengelle ja cocktail tyylinen tilaisuus onnistuu n. 100 hengelle.

Tilassa onnistuu istuvat illalliset, buffet ruokailu, cocktail tilaisuudet. Viinitasting, drinkkikoulu, suklaatasting, kisastudio, syntymäpäivät, polttarit

P2280446.jpg

kortteli

Kampin Story Korttelissa on mahdollisuus varata lasikabinetti yksityiskäyttöön kaikkina viikonpäivinä ravintolan aukioloaikoina. Kabinettiin mahtuu n. 40 henkeä. Myyntitakuu 2 tunnin varaukselle on 400-1000 € välillä riippuen viikonpäivästä ja kellon ajasta.

Viinitasting, drinkkikoulu, suklaatasting, kisastudio, syntymäpäivät, polttarit

REFERENSSIT

“Storyn kanssa yhteistyö on aina sujunut mallikkaasti.
Juhliin tilaamamme ruoat ovat saapuneet sovitusti, tarjoilu ja esillepano hoitunut mutkitta, sekä ruoat ovat maistuneet kovimmillekin ruokakriitikoille.
Tilattavista ruoista on ollut helppo sopia, ja Storyn ammattitaitoisten kokkien tarjoamien ehdotusten myötä tarjottava kokonaisuus on aina ollut yhdenmukainen sekä onnistunut.”
— Mona Leino, Gulled Showroom
“Pidimme toimistomme tupaantuliaiset uusissa toimitiloissamme Vilhonvuorenkadulla kesäkuussa 2016. Iltapäivällä alkaneisiin juhliin osallistui noin 200 vierasta ja tunnelma oli mahtava. Tapahtuman tarjoiluista vastasi Storyn iloinen ja ammattitaitoinen catering-tiimi. Menun suunnittelu oli aloitettu hyvissä ajoin ja saimme räätälöidä yhdessä kokkien kanssa sopivaa, maukasta ja helppoa sormisyötävää tilaisuuteemme. Ennen juhlia tsekkasimme vielä yhdessä tilat läpi ja suunnittelimme käytännön asioita, jotta kaikki olisi valmista h-hetkeä varten. 

Itse juhlapäivänä kaikki sujui loistavasti, rennosti ja ongelmitta! Iloinen catering-tiimi hoiti alkuvalmistelut ripeästi ja yhdessä laaditun suunnitelman mukaisesti. Herkut upposivat loistavasti juhlakansaan ja saimme paljon kehuja niin ruoka- kuin juomatarjonnasta sekä henkilökunnan ystävällisestä asenteesta. Extraa juhliimme toi pääovelle parkkeerattu Viinitien uniikki MUK-1 viiniauto, josta vieraillemme tarjoiltiin tervetuliaiskuohuvaa alkajaisiksi ja täydennystä koko illan ajan! TOP3: ILOISUUS - AMMATTITAITO - RENTOUS”
— Taija Maunu, Amerikka
“Mielestäni tila toimi meidän denim-lehdistötilaisuuteen erittäin hyvin. Sisustus on trendikkään moderni ja isot ikkunat tuovat upeaa luonnonvaloa tilaan. Ainoa haitta, että lounastilaisuudessa melua koitui toiselta puolelta ravintolaa melko paljon. Ruoka oli hyvää ja oli mukava, että saimme menuksi organista kasvisruokaa, joka tuki tilaisuutemme teemaa. Saimme myös muokata vapaasti huonekalujen järjestystä
— Noora Vappula, Polhem PR Finland Oy
“Hyödynsimme Storyn catering -palveluita tapahtumassamme ja olin SUPER tyytyväinen yhteistyöhön ja lopputulokseen! Asiointi Storyn kanssa oli helppoa ja pystyin luottamaan laatuun ja hyvään lopputulokseen. Ruoka ja palvelu sai tilaisuudessamme paljon kiitosta!”
— Suvi Koivisto, LATAAMO GROUP
Haluamme aina panostaa laadukkaaseen tarjoiluun tilaisuuksissamme. Meille erityisen tärkeää on tehdä yhteistyötä vahvojen osaajien kanssa, joilla on arvot kohdallaan. Story on toteuttanut meille niin aamiaisia kuin ihania illallisia erityisiin tarpeisiimme. Story on myös kyennyt palvelemaan meitä nopeallakin aikataululla.
Story tarjoilee mielestämme laadukasta, innovatiivista ruokaa ja palveluhenkilöstö on mitä ammattitaitoisempaa ja erityisen positiivisia.
— Essi Kivitie/ Rähinä Records Oy